Edit

Today, Barry’s is on the cusp of continued global expansion with over 100,000 members working out weekly in studios in over a dozen different countries.

 De la 15 octombrie se poate folosi constatarea amiabilă de accident în format electronic

La data de 15 octombrie a intrat în vigoare Norma nr. 18 din 30 mai 2022, publicată în Monitorul Oficial nr. 571 din 10 iunie 2022, în ce privește constatarea amiabilă de accident în format electronic.

Astfel, conducătorii auto implicați în accidente rutiere din care au rezultat numai prejudicii materiale, vor putea întocmi constatarea amiabilă de accident în format electronic.

În cazul completării formularului de «Constatare amiabilă de accident» în format electronic, datele completate şi semnăturile olografe ale conducătorilor celor două vehicule implicate în accident sunt preluate de dispozitivul pe care se completează formularul.

Formularul «Constatare amiabilă de accident» în format electronic reproduce acelaşi model grafic, conţine aceleaşi informaţii şi are aceeaşi valoare juridică cu cea a formularului tipărit.

Astfel, a fost lansată aplicația digitală „Amiabila”, pe care o puteți descărca pe telefonul mobil, urmând să vă creați un cont de utilizator pentru a o putea folosi. A doua etapă este să vă completați datele personale solicitate de aplicație, iar a treia etapă se referă la modul de alcătuire a schiței accidentului.

Norma 18/2022 are scopul de a modifica și completa Norma ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară) nr. 20/2017, referitor la prevederile ce nu sunt conforme cu prevederile legislației europene și/sau fac obiectul discuțiilor purtate cu serviciile Comisiei Europene (COM) în cauza de infringement 2018/4075.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.